Siirrettävät alumiinitelineet saat Artvesta.

Edulliset ja laadukkaat siirrettävät alumiinitelineet myy ARTVE. Telineiden tarkoitus on tarjota turvallinen pääsy ja työpaikka siihen tarkoitetulle työlle. Instant alumiiniteline on EN1004-standardin mukainen. Alumiiniset Instant-rakennustelineet täyttävät kaikki Suomen lainsäädännön määräämät asetukset ja säännökset.

Liitostekniikaltaan telineissä on ainutlaatuinen Rid-grip puristeliitos ja niillä on 10 vuoden valmistajan takuu. Tämä poistaa perinteisten alumiinitelineiden hitsaussaumojen repeämisongelman ja tekee telineestä pitkäikäisen ja taloudellisen ratkaisun. Suomessakin suurimmat konevuokraamot Ramirent ja Cramo ovat valinneet Instant-alumiinitelineen. Instant-alumiiniteline soveltuu sekä yksityiseen, että ammattikäyttöön.

Lisätietoja saatte soittamalla myyjillemme tai sivuiltamme:

Arto Hautamäki 040 – 540 4630

Arto Kallioinen 040 – 752 4506

Voitte myös pyytää meitä olemaan teihin yhteydessä tästä. 

Metsämutilantie 1, 05460 Hyvinkää

019-426 6000

www.artve.fi 

www.kallioinenyhtiot.com 

www.novitor.fi 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>